Servicii Business Travel

Călătorii eficiente transformate în performanță și succes alături de Team Events.

Ne-am specializat in mod continuu pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor corporate.
Gama serviciilor oferite acopera toate aspectele calatoriilor in interes de afaceri si nu numai.

Bilete avion
Dispunem de personal specializat si de toate acreditarile si certificarile necesare pentru a rezolva favorabil orice cerere de servicii venita din partea clientilor nostrii. Putem emite bilete cu orice companie aeriana de linie sau low cost.
Prin parteneriatele strategice dezvoltate in urma unei excelente colaborari cu toate companiile aeriene avem posibilitatea de a va oferi posibilitatea de a acumula avantaje, atat la nivel de companie cat si la nivel individual. Avantajele la nivel de companie se pot concretiza in biletele avion ce pot fi folosite atat in pentru calatorii in scopuri business, cat si pentru a premia angajatii.
Serviciile conexe biletelor de avion la care veti avea acces prin colaborarea cu noi: modificari/ anulari in termeni preferentiali, check-in online – alegerea locurilor in avion si obtinerea boarding pass-ului, informarea rapida si rezolvarea problemelor ce pot aparea ( curse anulate/ modificate).
Garantam un raspuns in maxim 20-35 minute de la primirea solicitarii dumneavoastra.

Rezervari Hotel
Va punem la dispozitie un portofoliu de 35.000 de hoteluri in intreaga lume. Cele mai bune variante de pret si disponibilitati la camerele de hotel. Multiple modalitati de plata a rezervarilor : la agentie sau la receptia hotelului.

Rent a car
Inchirieri auto in tara si strainatate, inchirieri microbuze si autocare, transferuri private.

Consultanta turistica
Asistenta de specialitate non-stop in alegerea celor mai bune variante de pret, intinerariu si confort pentru serviciile achizitionate, rezervari, modificari, anulari pe timpul efectuarii deplasarilor.
Flexibilitate maxima in gasirea de solutii pentru calatorii urgente (inclusiv in week- end).

Beneficii angajati
Oferirea pentru angajatii dumneavoastra de reduceri la achizitionarea pachetelor de servicii turistice destinate petrecerii vacantelor.

Contractul de colaborare
In baza unui contract de colaborare, acordam termene preferentiale de plata pentru serviciile comandate, posibilitatea de a economisi timp si bani rezervand cea mai eficienta varianta de calatorie.