Servicii Incentive Travel

Incentive Travel este pentru orice companie care își dorește să își motiveze angajații, să își răsplătească partenerii sau să ofere un cadou inedit clienților.

Programele de tip incentive reprezinta cea mai buna metoda pentru recompensarea celor mai eficienti angajati, pentru stimularea dealerilor companiei sau a celor mai importanti clienti ai organizatiei. In acest sens organizam la cererea clientului deplasari de tip incentive atat in tara, cat si in strainatate. Aceste deplasari nu reprezinta doar o calatorie in sine ci o o excelenta modalitate de inlesnire a comunicarii si interactionarii intre participanti.

Pentru grupul dumneavoastra veti beneficia de tarife deosebit de atractive la rezervarile biletelor de avion, a cazarilor, a transferurilor, inclusiv de programe turistice cu ghizi locali si conducator de grup din partea agentiei. Astfel rezultatul obtinut va fi exact cel dorit de dumneavoastra!

Programe incentive in tara:
– servicii turistice de transport, cazare si masa
– servicii optionale: activitati teambuilding outdoor, tururi si circuite ghidate, petreceri, diverse optionale

Programe incentive in strainatate:
– programe turistice de lux in locatii exotice, cu buget ridicat si servicii pe masura (ex: sejururi in insule exotice, safariu-uri, croaziere, circuite, etc)
– servicii turistice de transport, transferuri, cazare, masa
– servicii optionale: circuite, tururi ghidate, activitati suplimentare specifice destinatiei (safari, scufundari, ski, etc)