Pachet Teambuilding mountain challenge

Mountain Challenge este un pachet de activitati montane deosebit de spectaculos datorita activitatilor in care este angrenata echipa dumneavoastra . Cu toate ca nivelul de senzatii este ridicat, acest pachet nu presupune un nivel de conditie fizica peste medie. Iar in ceea ce priveste securitatea participantilor aceasta este garantata de profesionalismul si pregatirea trainerilor (toti instructori montani cu state vechi in meserie).

Ca si locatie geografica putem derula aproape toate atelierele cuprinse in pachet in aproape orice zona montana din Romania. Ca si locatii de casa avem zona Cheisoara din Rasnov si zona carierei din Poiana Brasov. Ambele au acces auto (turisme sau autocare)

Componenta pachetului este:

Tiroliana: Traversarea se face pe un cablu de otel, dublu asigurat, atelierul cu rola in care fiecare participant se instaleaza a parcurge distanta din punctul de plecare pana in punctul de sosire

Rapel: Rapel inseamna coborare controlata pe coarda asigurata pe langa un perete de stanca. Participantul trebuie sa-si controleze mai intai frica, apoi miscarile pentru a finaliza actiunea.

Se urmareste: controlul sentimentelor prin evaluarea si asumarea riscurilor, planificare actiune prin calcularea miscarilor, luarea in calcul a factorilor externi care influenteaza actiunea (vant, teren, ploaie), pastrarea unor valori constante (viteza de coborare).

Traversare pe corzi: Traversarea pe corzi mobile (paralele in plan vertical sau orizontal) intre 10-40 m, la inaltimi de 3-40 m in functie de locatie si solicitari .Traversarea se face individual sau cate doi, participantii fiind asigurati cu centuri atat de corzi cat si lateral pentru eventuale recuperari.

Plasa verticala: Doi concurenti incearca sa urce si apoi sa coboare o plasa verticala cu ochiuri mari fiind asigurati permanent de personal specializat si incurajati de echipa.

Plasa orizontala: Traversarea unei zone pe o plasa mobila, orizontala, in care fiecare participant va trebui sa gaseasca cea mai buna solutie, plasa fiind instabila, cu ochiuri relativ mari 50/50 cm.

Tava: Mutarea din A in B , fara a atinge solul si fara a varsa apa, a unui recipient cu apa,amplasat pe o placa sustinuta de toti membri echipei, printr-un numar corespunzator de cordeline; nu se pot folosi mainile pentru sustinerea cordelinelor si nu este permis ca mai mult de doua persoane din echipa sa nu tina tensionate legaturile.

Senile: Echipele trebuie sa se sincronizeze in mers pentru a pune in miscare niste ‚senile‚ lungi cu legaturi multiple. Se pot organiza concursuri pe un circuitt care devine ingust in unele portiuni si cu unghiuri stranse.

Popice: Recuperearea de catre un membru al fiecari echipe a unor obiente dintr-un perimetru dat. Persoana care efectueaza recuperarea este suspendat intr-un ham si este ghidat si controlat prin intermediul unui sistem de scripeti si franghii de catre colegii lui. Castiga echipa care recupereaza prima obiectele din perimetru