Explore

Descoperim natura, împreună.

Alegeți din următoarele programe de aventură și explorați natura alături de colegii dumneavoastră. Activitățile pachetului de team building EXPLORE transformă colectivul de lucru într-o echipă dinamică, unită și eficientă. Împreună ne focusăm pe obiectivele de dezvoltare ale echipei dumneavoastră. 

Location
outdoor
Duration 2 - 8h
No. of players 10 - 50
Adrenaline 90%

SKI DE TURĂ

Venim către dumneavoastră cu instructori autorizați și atestați la nivel național și internațional de ISIA, International Ski Instructors Asssociation, cu peste douăzeci de ani de experiență în sporturile montane. Oferim cursuri de ski individuale și de grup, atât pentru începători, cât și pentru intermediari sau nivel avansat. Veți avea parte de ghidaj și consiliere, pe pârtie, în afara ei și în alegerea și ajustarea echipamentului. Pentru cei mai ambițioși organizăm turele de ski de tură. Alături de noi, ski-ul de tură oferă mai mult decât o experiență sportivă și anume, o experiență de neuitat în natură, departe de stațiunile de ski aglomerate și de civiliația zgomotoasă.

SPEOLOGIE

Vara și toamna explorăm intens lumea peșterilor. Cu noi ai posibilitatea să vezi cele mai ascunse și mistice zone ale României și de a explora locuri în care mulți nu au ajuns. În cursul acestei activități de team building gradul de dificultate de parcurgere a peșterilor este ales încât toți participanții să se descurce. 

TURE ALPINE

Via Ferrata, drumeție, rapel, tură alpină. Turele noastre alpine sunt un mix nebun de aventură, relaxare, evadare din rutină și conexiune cu natura. Facem astfel de ture, atât în România, cât și în alte țări precum Muntenegru, Nepal, Georgia, Grecia. Toate acestea într-o notă de siguranță și cu un echipament corespunzător.

TURE ADVENTURE EXTERNE

One life. Live it. Așa sună deviza noastră. Și nu este numai un motto, este un mod de viață. Dacă mergi cu noi cel puțin într-o tură vei afla și de ce. Indiferent că mergi cu noi la rafting în Muntenegru pe ape turcoaz, sau alături de noi în Islanda să te lași uimit de Aurora Borealis, sau cu noi în Safari în Africa, întotdeauna vei avea ocazia să vezi locuri inedite. Turele noastre nu sunt rupte din cataloage prăfuite, ci sunt expediții cu suflet, în care învățăm împreună să ieșim din zona de confort. Una dintre cele mai populare expediții externe este 3Rivers Muntenegru, care înseamnă 3 parcuri naturale, un sit UNESCO și 3 râuri magnifice.