Simulări Supraviețuire

Aceste simulări sunt o ocazie unică de a observa și cuantifica obiectiv măsura în care o echipă are nivelul de sinergie necesar atingerii rezultatelor pe care le urmărește.

Simulările de supraviețuire sunt exerciții care solicită membrilor echipei să lucreze eficient împreună pentru a depăși momente în care viața le este pusă în pericol. Simulările pot fi folosite pentru a exersa luarea deciziilor în echipa, consolidarea unor norme și standarde constructive de colaborare între membrii echipei sau pentru a introduce valoare proceselor care produc sinergie și transformă un grup într-o echipă.

Sesiunile care se construiesc în jurul acestor simulări debutează cu exercițiul propriu-zis, urmat de autoevaluarea eficienței și a calității proceselor de decizie și de lucru în echipa cu instrumentul GSI (Group Style Inventory TM) și se finalizează cu aprofundarea unor lecții: ce a făcut bine echipa și poate fi continuat în viață de zi cu zi în business, ce ar putea face diferit și ce ar trebui să înceapă să facă în viitor în ședințe de echipe sau alte ocazii de lucru în echipă.

Location
indoor
Duration 2 - 6h
No. of players 10 - 300
Adrenaline 15%