Water

Măsoară-te împotriva forței pure a apei.

Ieșirea din zona de confort este zona cea mai bună de învățare. Un team building water este ca o alunecare pe ape între libertate și adrenalină. Cel mai intens sentiment pe care mulți ni-l împărtășesc după ce participă la un team building water este acela de a-ți elibera mintea și de a te reconecta cu tine însuți, cu cei din jur și cu natura. Vă propunem să schimbați pentru câteva ore peisajul din spatele geamului de birou cu un tablou perfect al naturii. Alegeți din activitățile de mai jos și petreceți momente pline de adrenalină și distracție alături de colegii de la firmă. 

Location
outdoor
Duration 2 - 8h
No. of players 8 - 70
Adrenaline 95%

RAFTING

Rafting-ul este un sport white-water sigur pentru toți cei dornici de aventură și adrenalină. Toți ghizii Mareș Outdoor Events sunt acreditați de către IRF ca Raft Guide, Trip Leader (Senior Raft Guide) și / sau Whitewater Rescue Technician. Rafting-ul este o activitate intensă, dar și de relaxare care nu necesită experiență, nefiind periculos. În sezonul de rafting, din luna martie, până în luna noiembrie, facem ture de rafting în fiecare weekend pe râul Buzău. Punctul de întâlnire este la baza noastră de rafting, pensiunea Valea Lupului, Nehoiu, Buzău. Traseul nostru de rafting pe Buzău are 13 km, aproximativ 3 ore de distracție cu noi.

KAYAKING

Cauți adrenalină? Diferența între o tură de rafting și una de kayaking, pe aceeași secțiune de râu este ca între o plimbare cu autobuzul și una pe motocicletă. Te invităm să te inițiezi cu noi în coborârea cu caiacul pe râuri de munte. Kayaking-ul este o adevărată experiență de team building în aer liber, în care într-o atmosferă plăcută și reconfortantă îți vei depăși limitele individuale și vei conștientiza importanța muncii în echipă. 

RAPEL ÎN CASCADĂ

Rapelul înseamnă coborârea unui perete abrupt, folosind un sistem de coardă dublă. Punem la dispoziție echipamente sigure, care fac treaba să fie simplă. Coborârea în rapel este plină de adrenalină, iar muntele oferă numeroase posibilități de aventură. Această activitate este pentru orice persoană doritoare de aventură. Organizăm astfel de activități în cele mai frumoase zone muntoase din România. Una dintre aceste zone este cascada Zbuciumată din munții Făgăraș. Trăiește aventura alături de noi!

CANYONING

Canyoning-ul este un sport ce cuprinde mai multe tehnici, printre care alpinism, rapel, mers pe jos, înot pe un canion pe firul apei. În fiecare vară, facem ture de Canyoning în Porumbacu pe cel mai spectaculos canion din sudul Transilvaniei. Traseul este pentru oricine are o condiție fizică medie și iubește natura. O astfel de aventură durează aproximativ 3 ore.