Teambuilding Delta Dunarii – Safari

Foto Safari este un teambuilding in Delta Dunarii, dedicat firmelor care vor sa dezvolte sau sa observe spiritul de concurentialitate de se atingere a unor targete de catre angajati. Se pune foarte mult accentul pe crearea unui mediu de concurentialitate puternica, in care fiecare trebuie sa-si calculeze rapid un punctaj si sa ia decizii cu viteze mai mici de o secunda. In cateva vorbe inseamna, rapiditate in gandire, decizii instant, mobilitate, echipa.

Pentru aceasta activitate am ales un concurs clasic (l-au inventat altii) care se numeste “Foto Safari”. Participantii sunt impartiti in echipe de 2, 3 sau 4 iar fiecare echipa va fi dotata cu cate o camera foto digitala.


Programul este asa:

Seara, la cina se stabilesc echipele si se impart camerele foto, se stabilesc zonele in care vor merge echipele si se anunta punctajele pentru fotografii.

Cred ca v-ati dat seama si singuri ca tema concursului este fotografia. Participantii trebuie sa surprinda cat mai multe animale, pasari, insecte, flori. Fiecare specie se puncteaza o singura data iar punctajele difera de la o specie la alta. Participantii vor primi un tabel de punctaje.

Programul de fotografiere are loc in 2 locatii din Delta Dunarii, jumatate dintre echipe intr-o locatia si jumatate in cealalta. La jumatatea zilei echipele fac schimb de locatie.

Seara descarcam fotografiile, le vizualizam si calculam punctajul.

Target: Stabilirea unei strategii de echipa in conditii de concurentialitate, se pune accent pe comunicare, creativitate, decizii foarte rapide (animalele si pasarile nu se fotografiaza usor).

Este un teambuilding cerut in special de companiile care vizeaza dezvoltarea unor echipe de agenti de vanzari, distribuitori sau orice fel de alta echipa cu dinamica mare.

Organizare

Noi ne ocupam de tot: transport pe apa, cazare la pensiuni sau hoteluri in functie de numarul de persoane al grupului, mese, mancare la pachet pentru turele de fotografie, barci + ghizi de fotografie, descarcare si jurizare fotografii etc.