Teambuilding vanatoare de trufe

Considerate drept delicatesa suprema în Occident, consumul si culesul trufelor la noi in tara sunt abia la început.  Trufele sunt ciuperci al caror fruct creste in pamant, fiind descoperite cu ajutorul câinilor sau porcilor dresați special. Cea mai potrivita perioada pentru vanatoarea de trufe este august – februarie .

Deoarece  trufele sunt foarte scumpe, cautarea lor a devenit una dintre îndeletnicirile cele mai acoperite de mister din istorie. In timpul vanatorii toti participantii vor afla secrete ale acestor metode misterioase de descoperire a trufelor.

Experienta vanatorii de trufe incepe cu o zi inainte cu o discutie interesanta despre calitatile trufelor si cum pot fi gasite. Discutia poate avea loc in cadrul unei cine in care veti avea oportunitatea sa degustati cateva specialitati culinare cu specific.  A doua zi, dupa un somn odihnitor vom incepe vanatoarea.  Acesta dureaza  aproximativ 1.5-2 ore, si este o placuta plimbare in padure alaturi de un vanator experimentat si de caini special dresati in gasirea de trufe . La sfarsitul zilei, vom savura mai multe preparate gustoase cu trufe, acompaniate de vinurile potrivite de-a lungul unei cine compusa din mai multe feluri de mancare, in timp ce discutam despre aventurile zilei.