Teambuilding Delta Dunarii – Pescuit, Caiac, Excursii cu Barca

Teambuilding Delta Dunarii – Pescuit, Caiac, Excursii cu Barca

Este vorba despre un teambuilding in Delta Dunarii, foarte activ si solicitant. Participantii vor avea ocazia sa experimenteze activitati diverse, sa fie permanent “in priza” dar in acelasi timp sa fie o distractie maxima.

Putem face acest teambuilding in Delta Dunarii pentru grupuri intre 8 si 50 de persoane, din mai pana in octombrie.

Va propunem in program de 4z / 3n care poate arata asa:

Ziua 1 – Dupa pranz va asteptam la Tulcea, sa facem transferul cu barca catre locatia in care ne vom caza. Aceasta poate fi in Mila 23, Crisan, Sulina sau Uzlina.

Ne “parcam” bagajele si ne pregatim repede de pescuit. Va vom pune noi la dipozitie undite (pentru pescuit la pluta), momeli si accesoriile de care mai aveti nevoie. Va vom invata despre sistemul de pescuit catch & release, bucuria de a pescui fara sa ucizi.

Aceasta partida de pescuit poate fi facuta si sub forma de concurs.

Seara avem pregatita o cina pescareasca traditionala, din peste proaspat.

Ziua 2 – Ne trezim de dimineata pentru a ne bucura de rasaritul soarelui si ne pregatim de o tura cu caiacul. Facem intai un mic instructaj tehnic despre cum se urca / coborara dintr-un caiac sau canoe, principiile de deplasare si siguranta apoi pornim pe apa intr-o tura usoara de plimbare.

La pranz, unul dintre oamenii nostri ne asteapta cu o masa de picnic in mijlocul naturii. Facem o pauza de masa, ne destindem putin apoi pornim din nou la drum, spre locatia de cazare.

Unul din ghizii nostri va fi prezent permanent in mijlocul participantilor, oferind informatii despre locurile prin care trecem, despre pasarile si animalele pe care le intalnim, despre natura minunata care ne inconjoara.

Seara tragem linie si discutam depre ce am invatat astazi, ce noutati am aflat, ce anume ne-a impresionat.

Seara, la pensiune ne asteapta o noua masa pescareasca, gatita tot in stil local, bazata pe peste.

Ziua 3 – Ne trezim din nou de dimineata si pornim cu barcile cu motor intr-o excursie de descoperire a Deltei Dunarii. Vom invata despre diferitele habitate ce le intalnim in cale, despre pasarile si animalele ce prefera aceste locuri, despre importanta zonelor umede in natura.

Excursia tine de la rasarit pana la pranz, la pranz ne intoarcem la pensiune pentru masa apoi ne pregatim pentru activitatea de seara, Ciorba de peste la ceaun, o activitate de grup inventata si perfectionata de noi, una dintre cele mai apreciate activitati de teambuilding pe care le desfasuram.

Va dam noi tot ce va trebuie: topor, cutite, peste proaspat, ceaun, legume. Treaba voastra este sa preparati ciorba de peste sub indrumarea unuia dintre ghizi, foarte bun bucatar. Venim apoi cu ceaunul de ciorba pe terasa pensiunii si o mancam alaturi de o cina dobrogeana, bazata pe gratar de berbecut, carnati, pastrama, branza si mamaliguta (poate v-ati saturat de peste :-)). Seara se termina cand se culca ultimul participant.

Ziua 4 – Trezirea de voie, mic dejun, concluzii si transferul la Tulcea.

Pentru acest tip de activitate va rugam sa ne contactati din timp. Pentru a avea acces la cele mai bune locatii de cazare, pentru a rezerva barcile pentru excursii, caiace si canoe, pentru organizarea tuturor detaliilor trebuie sa ne organizam cu ceva vreme inainte.