Adventure

Conectează-te cu natura.

Înfrânge monotonia cotidianului și resuscitează entuziasmul și energia angajaților cu pachetul de team building adventure. Adventure se traduce prin activități de adrenalină și curaj menite să faciliteze depășirea limitelor atât cele individuale, cât și de grup. Toatea acestea au loc într-o atmosferă în care respectarea celor mai stricte măsuri de siguranță este foarte importantă pentru noi. Vă așteptăm să ne aventurăm împreună în activități menite să formeze echipe armonioase, integrate cu un spirit dinamic și activ. 

Location
outdoor
Duration 2 - 8h
No. of players 10 - 50
Adrenaline 99%

OFF-ROAD 4X4

Mașinile de teren, bine strunite de piloți profesioniști pot parcurge trasee pe care nu vi le-ați imaginat vreodată ca fiind abordabile altfel decât pe jos. Munții noștri oferă o multitudine de trasee. Senzații țări garantate.

UTV - BUGGY

Buggy este un vehicul de teren pe 4 roți și două locuri (locurile sunt dispuse unul lângă altul – ca în mașină). Dispune de roll-bar pentru protecția pasagerilor și scaune racing. Distracție garantată.

SNOWMOBIL

Pentru iubitorii de zăpadă și peisaje de iarnă snowmobilul este varianta ideală pentru o activitate de echipa, cu o doză de adrenalină și multă distracție.

TURE E-BIKES

Această activitate îți dă posibilitatea să pedalezi cu ușurință o bicicletă de ultimă generație cu asistare electrică pe o tură de 2-3 ore. Nu facem un sport extrem ci doar o plimbare cu bicicletă într-un mediu plăcut și sigur.

BALON

Balonul este ancorat la sol cu corzi de 20-50m. Acesta va face urcări și coborâri repetate până la înălțimea permisă de corzi, asigurând astfel un rulaj optim pentru grupuri mari. Capacitatea nacelei: 3-4 persoane / tură.

ECHITAȚIE

Se pot organiza plimbări călare pe trasee montane sau în regim de manej pentru avansați și începători.

ZBOR DE AGREMENT

E timpul de zbor! Bucură-te de o vedere panoramică, cu peisaje superbe alături de echipa ta. Piloții profesioniști vor fi ghizii tăi prin, altitudini care îți vor oferi priveliști unice.

SURVIVAL

V-ați pierdut, fără nicio posibilitate de a comunica cu civilizația. Nu știți unde sunteți și nu aveți nici un indiciu despre ce vă așteaptă.
Trebuie să învățați să supravietuiți și să găsiți calea de a ajunge la civilizație.
O echipă de traineri va învață tehnicile esențiale de supraviețuire în pădure: cum să aprindeți focul, cum să faceți rost de mâncare și cum să dormiți în siguranță peste noapte. Iar apoi trebuie să găsiți drumul salvator, trecând mai multe probe de echipa.

Un program care îmbină tehnicile de bază de supraviețuire cu creativitatea și lucrul în echipă.
Și asigură o zi deplină de distracție în natură!