Termeni si conditii

Contract intre Utilizator si TeamEvents.ro

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului teamevents.ro (https://teamevents.ro/).

Contract intre utilizator (Utilizator, dvs.) si SC Smart Tours SRL (TeamEvents, noi). 
Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.teamevents.ro  (Site).

Dreptul Utilizatorului

SC SMART TOURS SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.teamevents.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al SC SMART TOURS SRL.

Site

Site-ul este oferit de SC SMART TOURS SRL, cu sediul in Str. 13 Decembrie 31, Brasov, Cladirea Neorama Office & Living Space, Telefon +40 745 74 75 75, E-mail contact@smarttours.ro. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Utilizand acest Site sau comandand serviciile prin intermediul apelului telefonic, sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in niciun fel.

Informatii publice pe site

TeamEvents.ro ofera prin intermediul site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ, cu privire la serviciile de team builing, evenimente corporate, incentive travel, business travel, conferinte si seminarii organizate de Team Events. Va rugam sa notati ca informatiile publicate pe site pot fi modificate oricand. TeamEvents.ro nu garanteaza ca informatia de pe site (incluzand, dar fara limite, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depunde tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Serviciile TeamEvents.ro

TeamEvents.ro va pune la dispozitie servicii de organizare team building (outdoor, indoor, culinary), evenimente corporate, conferinte si seminarii, servicii de business travel, servicii incentive travel. Puteti alege din multitudinea de servicii mentionate anterior, dar si bilete de avion, inchirieri de masini, asigurari medicale de calatorie, hoteluri. TeamEvents.ro actioneaza ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, altii (Furnizori de Servicii Turistice). TeamEvents.ro nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Mod de lucru

Prin accesarea site-ului www.teamevents.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mailuri adresate catre TeamEvents.ro, comunicarea se realizeaza atat in mod electronic, cat si prin prisma apelului telefonic pentru solicitare si cerere de oferta. Prin aceasta se considera ca utilizatorii consimt primirea notificarilor  de la TeamEvents.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail.

Conditiile furnizarilor de servicii TeamEvents.ro

Orice solicitare facute prin telefon la numarul mentionat in pagina de contact TeamEvents.ro, direct pe adresa de e-mail mentionata pe pagina de contact sau trimisa prin intermediul formularului de contact TeamEvents.ro, va fi considerate drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit serviciu de la TeamEvents.ro. Daca cererea dvs, va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la TeamEvents.ro si va intra in vigoare acest contract. Emiterea efectiva a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau vouchere, eliberarea voucher-elor pentru hoteluri, pentru inchirieri de masini, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face in timpul programului de lucru TeamEvents.ro.

Business & Incentive Travel

Rezervarea biletelor de avion

Rezervarea biletelor de avion se poate face prin intermediul Call Center-ului. Orice rezervare efectuata telefonic prin call center, se supune acceptarii prezentelor termeni si conditii si conditiilor speciale impuse de companiile aeriene si care va sunt prezentate in email-ul de confirmare a arezervarii sau telefonic, de catre consultantii TeamEvents.ro. Pentru anumite zboruri (low cost, combinatii de companii aeriene de linie si low cost, alte combinatii de zboruri), rezervarile nu se pot confirma pe site, de aceea solicitarea Dvs. va consta intr-o cerere de rezervare care va fi procesata ulterior de catre consultantii TeamEvents.ro. Acestia va vor comunica disponibilitatea locurilor si tariful biletelor care se pot confirma. Pentru emiterea biletelor de avion, este necesara plata efectuarii acestora. TeamEvents.ro va pune la dispozitie o multitudine de modalitati de plata, in functie de conditiile impuse de fiecare companie in parte. In momentul efectuarii rezervarii, vi se vor comunica termenele de plata puse la dispozitie de companiile aeriene. Pentru rezervarile de linie, cele mai multe companii de linie solicita ca plata biletelor sa fie facuta in maxim 24 pana la 48 ore, timp in care TeamEvents.ro va garanteaza disponibilitatea locurilor si a tarifelor. Aceste informatii le veti gasi disponibile pe pagina si in email-ul de confirmare a rezervarii. Daca plata nu este efectuata in intervalul comunicat, compania aeriana isi rezerva dreptul de a anula biletele automat. Pentru biletele low cost, nu se pot efectua rezervari fara ca plata sa fie inregistrata in conturile TeamEvents.ro, prin urmare TeamEvents.ro nu va garanteaza rezervarea locurilor si a tarifelor comunicate in momentul cererii de rezervare. Acestea vor fi garantate doar dupa ce plata este efectuata si biletele sunt emise. Atentie: intre momentul efectuarii cererilor de rezervare pe site sau telefonic si momentul achitarii biletelor de avion si vizualizarii platii in contul TeamEvents.ro de catre angajatii sai, pot aparea modificari de tarife sau locurile pot sa nu mai fie disponibile. In aceste situatii, TeamEvents.ro va anunta pasagerii si vor comunica urmatorul tarif sau vor propune variante noi de zbor care sa satisfaca nevoile acestora.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris sau telefonicTeamEvents.ro despre intentiile dvs. In anumite cazuri, este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni. TeamEvents.ro sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. TeamEvents.ro sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. prin intermediul Site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice. In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), TeamEvents.ro isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice. In caz de forta majora si nu numai, compania aeriana poate anula sau intarzia zborul, precum si sa anuleze rezervarea fara a notifica in prealabil Pasagerul, urmand ca banii sa ii fie restituiti pasagerului sau sa i se propuna noi variante de zbor. In toate aceste cazuri, pasagerul fie va fi informat direct de compania aeriana, fie de catre reprezentatii TeamEvents.ro.

Bagaje 

Fiecare companie aeriana are propriile reguli de transport a bagajelor. Aceste informatii va sunt prezentate in timpul procesului de rezervare de catre consultantii TeamEvents.ro, telefonic. Pentru unele companii aeriene, bagajul de mana si/sau cala este inclus in tariful comunicat pe site. Pentru companiile low cost si pentru unele companii de linie, bagajele sunt taxate separat fata de pretul biletelor si aceste informatii va vor fi furnizate in timpul procesului de rezervare. Bagajele pot fi achizitionate in momentul efectuarii rezervarii sau ulterior emiterii biletelor de avion, dar nu mai tarziu de efectuarea check-in-ului. Fiecare companie aeriana are dimensiuni diferite (nr. de kilograme sau lungime/latime/inaltime) pentru bagajele de mana sau de cala. In cazul in care nu va incadrati in aceste dimensiuni, compania aeriana are dreptul de a va taxa suplimentar. 

Check-in 

Check-in-ul la aeroport poate fi efectuat atat pentru companiile de linie cat si pentru cele low cost, insa pentru cele low cost se plateste o taxa suplimentara. Pentru a evita achitarea unei taxe suplimentare, TeamEvents.ro va recomanda sa efectuati check-in-ul online. Informatiile despre efectuarea check-in-ului online va vor fi comunicate de agentii TeamEvents.ro in momentul efectuarii rezervarii.


Conditii rezervari hoteluri

In cazul majoritatii hotelurilor, ora normala de check-in este 14:00, iar check-out-ul se face pana la ora 11:00. Atentie! Aceste ore pot diferi de la un hotel la altul. Va rugam sa verificati aceste informatii cu consultantii TeamEvents.ro. In cazul in care sositi la hotel dupa ora de check-in indicata mai sus, camerele Dvs sunt retinute pana la ora 18:00 (ora locala) din data sosirii. Daca sositi la hotel dupa aceasta ora, va rugam sa specificati in rezervare (daca exista camp de observatii) sau sa ne aduceti la cunostinta de aceasta posibilitate, precizand si ora de sosire estimata. In cazul in care hotelul nu este instiintat de acest lucru, are dreptul de a revinde camerele. 

Legenda camera:

  1. Camera single – contine un singur pat pentru o persoana;
  2. Camera dubla – contine un pat dublu pentru 2 persoane;
  3. Camera twin – contine 2 paturi de o persoana;
  4. Camera dubla/twin in regim de single – contine un pat dublu pentru o persoana;
  5. Camera tripla – contine 3 paturi de cate o persoana sau un pat dublu pentru 2 persoane si un pat suplimentar pentru 1 persoana;
  6. Camera quadrupla – contine fie 2 paturi duble, fiecare pentru 2 persoane, fie 4 paturi separate de 1 persoana, fie 1 pat dublu pentru 2 persoane si 2 paturi suplimentare de 1 persoana;
  7. Camera twin/dubla plus copil – contine fie 2 paturi separate sau un pat dublu plus 1 pat suplimentar pentru copil, in functie de varsta indicate in rezervare. In unele cazuri, in functie de varsta, copilul imparte acelasi pat cu parintii. In cazul in care doriti pat explicit pentru copil, va sugeram sa efectuati cautarea doar pentru adulti, considerand copilul adult.

Alocarea camerelor catre turisti este facuta de catre unitatea de cazare (cu exceptia cazurilor in care este rezervata si achitata dinainte o anumita camera). 

In cazul in care onorarea rezervarii nu este posibila (din motive bine intemeiate), unitatea de cazare este obligata sa va ofere cazare intr-o alta unitate hoteliera, de aceeasi categorie sau superioara. In acest caz, turistul este obligat sa accepte una dintre alternative. In cazul evenimentelor speciale (targuri, expozitii, congrese, evenimente sportive, religioase sau politice, Sarbatori de peste an etc) rezervarile pot avea termeni si conditii speciale (numar minim de nopti, tarife mai mari, politica de anulare sau modificare a rezervarii speciala, termeni de plata etc). Plata rezervarilor trebuie facuta in conformitate cu termenii si conditiile precizate in momentul efectuarii rezervarii. Nerespectarea acestora atrage dupa sine anularea rezervarii.   

Conditii de anulare si modificare a rezervarii: In functie de politica de anulare a rezervarii, anularea poate fi facuta direct de catre turist folosind link-ul de la rubrica “Politica de anulare si modificare” din email-ul de confirmare a rezervarii sau cererea de anulare trebuie facuta in scris, catre TeamEvents.ro. Cererea scrisa trebuie facuta de catre titularul rezervarii, de Luni pana Vineri intre orele 9-18, prin email, fax sau posta. Politica de anulare aplicata fiecarei rezervari depinde de tipul de serviciu, de furnizorul de servicii turistice, de data de calatorie sau de alti factori indicati de Furnizorul de Servicii Turistice. Politica de anulare va fi precizata in momentul efectuarii rezervarii, pe pagina cu detaliile rezervarii, in pagina de confirmare si in email-ul de confirmare a rezervarii. Atentie: va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile anularii inainte de confirmarea rezervarii. Daca nu sunteti de acord cu politica de anulare impusa, rezervarea nu poate fi confirmata.

Date personale

Pentru serviciile TeamEvents.ro de Business & Incentive Travel colectam urmatoarele informatii: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor, apartenenta la sindicate, locul de munca, numele companiei (dacă este aplicabil), numărul de înregistrare TVA (daca este cazul).

Cum utilizam aceste date: Pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.

Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru funcționarea afacerii, pentru respectarea obligațiilor legale.

Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Alti termeni si conditii generale aplicate serviciilor TeamEvents.ro

Informatiile introduse de utilizator

Datele de cerere oferta ale utilizatorilor sunt confidentiale. La solitarea de oferta se transmit la TeamEvents.ro doar informatiile esentiale necesare efectuarii colaborarii. Termenii politicii de confidentialitate a TeamEvents.ro sunt prevazuti in acesti Termeni si Conditii. Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre TeamEvents.ro in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica de confidentialitate a TeamEvents.ro.

Newsletter 

Puteti subscrie la newsletter-ul TeamEvents.ro, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii. 

Copyright si Marca Inregistrata 

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului sunt rezervate de catre SC SMART TOURS SRL. Materialul continut pe Site este proprietatea SC SMART TOURS SRL sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele TeamEvents.ro, precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale SC SMART TOURS SRL sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. 

Politica de Securitate 

TeamEvents.ro utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. TeamEvents.ro se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a TeamEvents.ri. Achizitiile online nu mai sunt de mult o noutate. Daca veti alege sa platiti cu cartea de credit, detaliile cartii dvs. de credit sunt criptate in timpul tranzactiei, determinand o securitate marita. TeamEvents.ro utilizeaza tehnologia Secure Socket Layer (SSL) care asigura proceselor de achizitionare online prin intermediul cartii de credit, o securitate marita.

 

Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si TeamEvents.ro. In cazul unor eventuale conflicte intre TeamEvents.ro si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


Modificari ale Termenilor si Conditiilor
 

TeamEvents.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari. Legea guvernanta Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si TeamEvents.ro si este guvernat de legile din Romania. In cazul existentei unor litigii, instanta judecatoreasca competenta este considerata instanta municipiului Bucuresti. In cazul existentei unor litigii, va fi luata in considerare varianta in limba romana a termenilor si conditiilor.

Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. TeamEvents.ro  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului TeamEvents.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. TeamEvents.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul TeamEvents.ro​, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.