Programe Team Building

Alege din gama variată de programe, activitatea ideală pentru evenimentul tău!

Outdoor

Indiferent de tipul de teambuilding pe care îl dorești pentru colegii și compania ta, putem alege împreună din peste 80 de activități adresate echipei. Un teambulding la mare, la munte sau urban veți avea parte cu siguranță de un mix distractiv.

Indoor

Pentru momentele în care vremea nu permite activități outdoor sau dacă echipa ta vrea să încerce niște jocuri și în interior, opțiunile sunt variate. Alege-le pe cele potrivite echipei tale sau încercați-le pe toate, într-un maraton de distracție și încordare a tuturor abilităților

Culinary

Împărțiți rețete delicioase între voi la birou și vă întreceți prietenește intern în mici concursuri culinare? Sau urmăriți emisiuni ale chefi-lor din afară sau locali? Atunci următoarele noastre activități ar putea fi exact pentru voi!

Business Travel

În compania dvs. călătoriile business joacă un rol important? Team Events vă pune la dispoziție soluții complete de Business Travel care să răspundă nevoilor dvs. de călătorie. Călătorii eficiente transformate în performanță și succes alături de Team Events.

Incentive Travel

Programele de tip Incentive reprezintă cea mai bună metodă pentru recompensarea celor mai eficienți angajați, pentru stimularea dealer-urilor companiei sau a celor mai importanți clienți ai organizației. Răsplătește-le munca și devotamentul angajaților tăi și oferă-le un moment de relaxare!

Conferințe & Seminarii

Suntem specializați în coordonarea și organizarea completă a evenimentelor corporate – conferințe, seminarii, convenții, simpozioane, cursuri și workshop-uri – accentul fiind pus pe individualizarea fiecăruia în funcție de necesitățile și dorințele clientului.