Easy Team Fun

Suntem împreună ca echipă. Asta-i tot ce contează.

East Team Fun înseamnă cel puțin o zi dedicată echipei. Următoarele activități ale programului de team building Easy Team Fun îmbunătățesc comunicarea în echipe, mențin și cresc nivelul de motivație al angajaților, cresc productivitatea și dezvoltă atitudini pozitive. Construiește alături de Team Events echipe de succes, eficiente și unite. Alegeți activitatea care se potrivește echipei dumneavoastră. 

Location
outdoor
Duration 3 - 6h
No. of players 10 - 300
Adrenaline 45%

PAINTBALL

Paintball-ul este un joc în care strategia și spiritul de echipă determină participanții să se implice ca și într-o lupta reală în care fiecare își epuizează forțele până la maxim. Echipamentul este de ultimă oră (arme semiautomate, costume și veste de protecție, măști, ochelari, etc.)

TIR CU ARCUL

Un bun arcaș este o persoană care-și păstrează stăpânirea de sine chiar și în momente de stres profund sau de conflicte. Frumusețea kyudo îmbunătățește viață și stimulează spiritul. În kyudo, adevărul și bunătatea sunt prin definiție frumoase. Frumusețea poate fi găsită de asemenea și în grația desăvârșită a arcului japonez și în eleganța veșmântului tradițional al arcașului.

TIR CU PUȘCA

Motivele pentru care oamenii practică tirul sunt extrem de diverse:
– persoane dornice de deconectare (nu te poți gândi la nimic cât timp încerci să ții linia de ochire în dreptul țintei);
– posesori de arme care doresc să învețe să le utilizeze corect și în siguranță, pasionați de vânătoare care vin să își perfecționeze stilul sau doar își facă mână în extrasezon;
– oameni dornici să capete aptitudinile cu totul speciale pe care ți le dezvoltă tirul;
(autocontrol, precizie, capacitatea de a lua decizii în fracțiuni de secundă, viteză de reacție).

RACING SIMULATOR

În premieră în România cel mai performant simulator din lume, testat de piloți renumiți, precum Lewis Hamilton și Valentino Rossi. Cu acest simulator aveți ocazia să vă simțiți adevărați piloți de curse, trăind în deplină siguranță adrenalina din fiecare viraj.

CURLING

Cu puțin training și multe încurajări de la trainerii noștri, echipa voastră va învăța elementele de bază ale curling-ului. E un sport interactiv, care acoperă o gamă largă de zone: leadership, comunicare, încredere, rezolvare de probleme și lucru în echipă.

GOLF

Pentru cei care și-au dorit dintotdeauna să încerce dar și pentru cei experimentați care au mai fost pe un teren de golf, activitatea noastră pentru echipă garantează multă concentrare și tot pe atât amuzament.

TRUFFLE HUNT

În timpul vânătorii, veți afla noi lucruri interesante despre trufe și poate vom și descoperi unele, mulțumită nasului talentat al câinilor noștri. La sfârșitul zilei, vom savura cu toții mai multe preparate gustoase cu trufe, acompaniate de vinurile potrivite.

SKI / SNOWBOARD

Sporturile de iarnă sunt o plăcere, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Schiatul este unul din puținele sporturi care implică dezvoltarea tuturor mușchilor corpului și asigură o dezvoltare armonioasă. Snowboardingul este un sport intens, care presupune schimbări rapide de direcție, ce ajută la flexibilitate și echilibru. Vă propunem lecții de alunecare pe zăpadă, dar și competiții amicale cu premii și amuzament garantat între colegi. Bucură-te cu adevărat de ce are iarna de oferit!

AIRSOFT

O “bătălie” de airsoft între 2 echipe, ambele la fel de dornice de victorie, este o variantă foarte bună de activitate, mai ales pentru iubitorii de jocuri video sau jocuri de strategie în general. În plus, testează și antrenează multe abilități: coordonarea în echipă, leadership-ul, concentrarea și luarea deciziilor.

VR TEAMBUILDING

Realitatea Virtuală este cea mai nouă și distractivă modalitate prin care să vă formați ca echipă!
Virtuality folosește tehnologia VR pentru a crea experiențe de teambuilding complete. Ghidați de specialiștii Virtuality, o să folosiți ochelarii VR în grupuri de 4-8 persoane pentru a găsi soluții la puzzle-uri, a eficientiza comunicarea și spiritul de echipă.

CE PUTEM FACE IN VR?
TEAMPLAY (MINIM 1 STAȚIE VR)
Experiențele de Teamplay VR Virtuality implică ca unul dintre participanți să poarte ochlarii VR. Ceilalți membri ai echipei va trebui să lucreze împreună cu colegul lor.

Keep Talking and Nowbody Exlodes
în acest puzzle-game “exploziv”, doar persoana care poartă ochelarii VR poate vedea bomba. Va trebui să o descrie colegilor lui, care vor avea acces la manualul de dezamorsare.

Tilt Brush VR
A desena în VR nu e simplu. Intervine a 3-a perspectivă, deci creativitatea nu mai are limite. Mai ales cand colegii au 30 de secunde să ghicească desenul.

 

VR TEAMBUILDING

HIGHSCORE COMPETITION (MINIM 1 STAȚIE VR)
Beat Saber
Un rythm-game ce provoacă timpul de reacție și gândirea analitică. Ai 2 săbii laser și trebuie să tai cuburile în direcțiile indicate, toate acestea pe beat-ul muzicii alese. Colegii vor concura pentru cel mai bun scor și cele mai tari mișcări de dans.

CO-OP (2-4 STAȚII – CONEXIUNE ETHERNET)
Succesul în jocurile VR cooperative necesită comunicare, spirit de echipă și un ochi ager.

Elven Assasin
Înarmați cu arcuri și săgeți, rezistați cât de mult puteți împotriva hoardelor ce atacă castelul.

Dead & Buried
În Vestul Sălbatic, zombi atacă barul vostru preferat. Cei mai buni pistolari vor câștiga respectul breslei.

YAMAHA YXZ1000R

O sesiune de 45 de minute la bordul unui UTV extrem al producătorului japonez Yamaha, care include ședința tehnică (briefing), tură de recunoaștere oferită de un pilot al clubului, precum și 10 ture la volan efectuate de către client, cu pilotul clubului în dreapta pentru navigare și safety. Este o sesiune pentru cei ce își doresc viteză și derapaje controlate, senzația extremă fiind completată de faptul că UTV-ul este deschis (nu închis precum o mașină).

YAMAHA ADVENTURE

O sesiune în Carpați la bordul UTV-urilor Yamaha, cu toată logistica inclusă: deplasare în zona Câmpina – Valea Doftanei, plecarea pe munte cu UTV-urile, pauza de masă în vârf, tura înapoi către parcare și returul la circuitul TCS Racing Park. Este deosebit de spectaculos și relaxant, ritmul de pilotaj fiind unul axat pe constanță, nu pe viteză. Vom traversa goluri alpine, vom naviga pe drumuri forestiere și cărări de munte, într-o tură ce poate dura între 5 și 7 ore.

YAMAHA SNAGOV TOUR

O sesiune în zona Snagov, de 4 ore, în care participanții pot admira frumusețea pădurilor din nordul Bucureștiului, parcurgând o serie de drumuri forestiere și bucurându-se de experiența la volanul UTV-ului Yamaha.

PAINTBALL

Deja bine cunoscut publicului larg, paintball-ul este o activitate intensă, ce furnizează practicanților doze mari de adrenalină și voie bună. TCS Racing Park oferă posibilitatea practicării paintball-ului într-un cadru dedicat, cu echipamente noi și sub îndrumare specializată.

MOTOCROSS / ENDURO

O școală dedicată copiilor și adulților, profesioniștilor și începătorilor deopotrivă. Aceasta are ca scop educarea de la vârste cât mai mici a riscului pe care îl implică pilotajul unei motociclete, dobândirea unui set de cunoștințe și reflexe care să ajute viitorii piloți în trafic, precum și promovarea unui sport pe care noi îl iubim și anume motocross. Accentul este pus pe disciplină, seriozitate și ambiție în obținerea unui țel propus.

RANGE ROVER OFF-ROAD

Sesiune off-road pe un circuit cu obstacole dedicat, în cadrul complexului TCS Racing Park. Implică o tură în condiții de teren accidentat ce conține toate elementele de dificultate pentru a face sesiunea cât mai distractivă chiar și pentru cei mai împătimiți piloți de mașini de teren. Durează 25-35 minute, iar mașinile oferite sunt Range Rover Mk.1 V8 3.9L automate. Pe toată durata sesiunii, un instructor vă va superviza și ajuta să treceți cu brio obstacolele.