Team Games

Programul propus își dorește ca într-o atmosferă de relaxare și umor, să descopere aptitudinile fiecărui participant şi să le pună în valoare în folosul echipei.

Activitățile alese dezvoltă şi îmbunătățesc spiritul de echipă, ajută la înlăturarea barierelor psihologice, duc la creşterea încrederii în sine, subliniază importanța comunicării; Datorită faptului că aceste activităţi se desfăşoară în aer liber, pe lângă trăirile intense care vă vor elibera de stresul cotidian, mişcarea şi aerul curat sunt reale câştiguri. Programul este structurat ca un circuit, în care probele cu implicare fizică alternează cu cele de concepție și imaginație, echipele aflându-se într-o întrecere antrenantă.

Location
indoor
Duration 3 - 6h
No. of players 10 - 100
Adrenaline 15%

MARSHMELLOW CHALLENGE

Echipa trebuie să ridice/construiască, doar cu resursele puse la dispoziție de către traineri, cea mai înaltă structură posibilă, care să susțînă in vârf o bezea.

RAZE LASER

Parcurgerea unui traseu delimitat, plin de mine și raze laser, încercând evitarea declanșării exploziilor, respectând doar indicațiile colegilor.

ROBOȚII

Montarea unui ansamblu / puzzle din mai multe componente, de către unul sau mai mulți membri ai echipei legat / legați la ochi, cu indicațiile și îndrumările colegilor.

TRANSPORTATORII

Deplasarea din “depozit” până în “zona de piață” a unui număr cât mai mare de produse fără folosirea mâinilor.

NAUFRAGIAȚII

Toți supraviețuitorii trebuie să plece de pe epava cu o pluta improvizată și să ajungă pe insulă. Pe pluta au voie maxim 2 persoane! Aveți 3 minute timp de pregătire! Pluta nu poate stă la mal mai mult de 1 minut (fără traversare) Odată începută, traversarea trebuie finalizată!